Våra Tjänster

Vi erbjuder

 

NBE Massage

Terapeutisk NBE massage är genombrott när det kommer till kampen mot stela och spända muskler. Det är en djupgående massage som är både effektivare och mer avslappnande än en vanlig massage. Under massagen använder man sig av RF, vilket ger en värmande effekt som lindrar stelhet och smärta i muskler och leder.

Denna massage ökar syresättningen i kroppens celler, ökar lymf- och blodcirkulation samt stärker elasticiteten i bindväven. Detta gör att NBE massage får ännu större och djupare effekt.

Bryn

För bryn erbjuder vi färgning, plockning, browlift samt kosmetisk tatuering. Vilken behandling du ska välja beror på vad du önskar för resultat.

Färgning och plockning av bryn gör dem synliga och fina, vilket ger lyster till ditt ansikte. Behandlingen inkluderar även färgning av dina fransar. Du får ett naturligt resultat. Denna behandling går att boka som tillval när du bokat en ansiktsbehandling.

Browlift är en behandling som gör dina bryn fluffigare och fylligare. Brynen kan formas efter ditt önskemål, vi färgar även brynen. Resultatet håller i ca 4-8 veckor, ju bättre du tar hand om brynen desto längre håller resultatet.

En kosmetisk tatuering av dina bryn håller upp till 3-5 år. Teknikerna som används är ombrebryn och puderbryn, vilken teknik som används beror på vad du önskar för resulat.

 

Lash Lift

Lahlift är en behandling som innebär permanent böjning och färgning av dina egna fransar, det är en behandling som ger dina fransar ett lyft. Av lashlift får du ett naturligt resultat som gör att dina ögon ser pigga och fräscha ut. Det öppnar upp din blick.

Denna behandling passar dig som inte vill eller kan ha fransförlängning. Resultatet efter lashlift håller i ca 6-12 veckor, det varierar beroende på dina fransars växtcykel.

Ansiktsbehandling

Här kan du välja mellan en rad olika ansiktsbehandlingar som fokuserar på olika delar. Vi erbjuder behandlingar som fokuserar på delar av eller hela ansiktet. Det finns behandlingar som ger ansiktet ett lyft, rengöring på djupet förbättring av struktur med mera.

Vad du önskar för resultat avgör vilken ansiktsbehandling du ska välja. Är du osäker på vilken behandling som passar dig kan du kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Massage

En massagebehandling har avslappnande effekter och lättar på spänningar i kroppen. Är din kropp i behov av en massage kan du boka en terapeutisk NBE massage eller en klassisk aromatherapy massage. Vi erbjuder även Quick relaxing och The relaxation treatment, vilket är två avslappnande behandlingar där massage ingår.

Plasma Pen

Plasma pen är ett icke kirurgiskt ingrepp som ger snabba och fantastiska resultat. Behandlingen krymper överflödig hud, påsar och rynkor. Resultatet kan variera från person till person, det beror på hudtyp, ålder och område som man behandlar.

Man kan behandla olika delar av ansiktet. Du kan göra ett ögonbrynslyft eller ögonlockslyft, behandla ögon, ögonlock, påsar under ögonen, kråksparkar och nasolabiala veck samt panna.

Drakenrous Beauty

drakenrousbeauty@gmail.com

Natalja Drakenrous

Adress:

Fruviksvägen 6,  13934  Värmdö